Direct verlonen

Bij Artiestenverloningen zijn er twee mogelijkheden om verloningen online aan te leveren. Hieronder staan beide mogelijkheden uitgelegd.

Mijn Artiestenverloningen

Mijn Artiestenverloningen is een service die wij bieden aan klanten die regelmatig verloningsopdrachten aanleveren. Door middel van toegang die wij verstrekken kun je online al je verloningen doorgeven. Het voordeel van Mijn Artiestenverloningen.nl is dat al je gegevens onthouden worden. Zo kun je dus heel makkelijk oude optredens opzoeken en kopiëren wanneer je een optreden voor dezelfde opdrachtgever hebt. Ook kun je via Mijn Artiestenverloningen gageberekeningen maken. Wil je toegang tot Mijn Artiestenverloningen? Neem dan even contact met ons op.

De voordelen op een rij:

  • Je opdracht wordt dezelfde werkdag nog verwerkt
  • Eenvoudig online gageberekeningen maken
  • Ingevoerde gegevens blijven bewaard in je digitale omgeving
  • Efficiënt soortgelijke overeenkomsten kopiëren
  • Je opdrachtgever kan de opdracht digitaal bevestigen, dit staat gelijk aan een handtekening.

Klik hier voor Mijn Artiestenverloningen

Online formulier

Via het online formulier kan iedereen heel gemakkelijk verloningen doorgeven, ook als je nog geen klant bij ons bent. Het voordeel is dat je niet hoeft in te loggen. Hierdoor is het online formulier laagdrempelig en vooral aantrekkelijk voor nieuwe klanten. Nadeel is echter dat je geen overzicht van oude verloningen hebt zoals je wel hebt bij Mijn Artiestenverloningen.nl. Ook is het niet mogelijk om gageberekeningen te maken.

Klik hier voor het online formulier