Referenties

Artiestenverloningen heeft sinds 1993 zo’n 20.000 uitvoerenden verloond, 1.500 zelfstandige artiesten uitbetaald en aan 13.500 opdrachtgevers gefactureerd.

Hieronder vind je referenties van enkele van onze partners:

“Uitstekende dienst en service. […] Artiestenverloningen  is er niet alleen voor de artiest maar ook voor de opdrachtgever. Een grote geruststelling dat alles goed geregeld is. […] Overtuig u zelf! Stel gerust uw vragen via sociale media of e-mail aan het team. Artiestenverloningen is een must voor elke artiest!”

Toetsenist/zanger Jack Claessen

“Uit het diepste van mijn hart, kan ik zeggen dat Artiestenverloningen altijd mijn behoeftes met efficiëntie en hoffelijkheid heeft vervuld. Ik ben met name onder de indruk van hun bereidheid om dingen voor mij te controleren en om aan mij uit te leggen wat ik (al te vaak) niet begrijp. Ik kan ze niet hoog genoeg aanbevelen.”

Lees hier verder
Actrice, inspreekster, regisseuse en vertaalster Dawn Mastin

“Artiestenverloningen verzorgt namens mij de volledige facturering en loonadministratie van al mijn werkzaamheden. En dat doen zij vanuit overtuiging en “commitment” met hun doelgroep, waartoe ik behoor. Zij denken met mij mee waar nodig. Zij attenderen en adviseren mij op ontwikkelingen in de markt.
Zij deinzen niet terug voor complexe vraagstukken. Zij zijn ervaren, professioneel en uitermate deskundig in hun service. En – niet onbelangrijk – de deur staat altijd open en een verse kop koffie staat klaar voor het geval dat je even langs wilt komen. Échte dienstbaarheid is de kern van klantgerichtheid. Artiestenverloningen is dienstbaar in alle opzichten.”

Lees hier verder
Acteur/presentator/spreker Ad Bastiaanse

“Na vele jaren samenwerking is Artiestenverloningen een betrouwbare zakenpartner gebleken. Opdrachten worden professioneel afgehandeld zonder daarbij het persoonlijke contact te verliezen, men weet wie ik ben en dat is prettig. Vragen worden vakkundig beantwoord en de zeer zeldzame fouten worden adequaat, snel en naar tevredenheid opgelost. Als een opdrachtgever aan Artiestenverloningen betaald heeft volgt betaling aan mij spoedig. Ik ben een tevreden klant van Artiestenverloningen.”
Acteur Frans Custers

“De service van Artiestenverloningen is super! Zowel telefonisch als via de mail is men altijd enorm vriendelijk en behulpzaam. De portal van Artiestenverloningen is een uitkomst. Eenvoudig, compleet en snel en scheelt een berg typewerk en dus tijd. Werken met Artiestenverloningen bespaart mij een hoop tijd. De mooie overzichten via email en de automatische herinneringen zijn een uitkomst. Grootste voordeel is echter dat je met één handeling zowel jezelf als jouw opdrachtgever een hoop werk uit handen neemt.”
Ton van der Kolk – agency Music & More

“Ik laat me al jaren verlonen door Artiestenverloningen en dat zal zeker nog jaren zo blijven. Goede snelle service, goede prijs en snelle antwoorden op alle vragen!”
Drummer Joost Kroon

“Ik heb al jarenlang goede ervaringen met Artiestenverloningen en je kunt altijd van ze op aan. Ik heb nooit een ander bureau gebruikt omdat dit bedrijf gewoon goed is. Werken met Artiestenverloningen geeft me rust in mijn hoofd. De betalingen gaan altijd goed, alles wordt correct geregeld en als er wat is wordt het altijd opgelost.”
Goochelaar
Leo Smetsers

“Al jaren werken we met Artiestenverloningen. Bij ons moet van alles verloond worden, nationaal en internationaal. Een bonte stoet van musici en ensembles! Het klopt altijd! En als ik het even niet snap.. Artiestenverloningen biedt altijd de oplossing!”
Jeroen Weierink – Muziekburo Nootsprong

“‘Artiestenverloningen verzorgt sinds jaar en dag tot mijn volle tevredenheid onze factuuradministratie. Hun kennis van zaken, zorgvuldigheid en de prettige communicatie zorgen voor een perfecte samenwerking. Ik kan hun diensten u van harte aanbevelen.”
Bob Wisselink – directeur Impresariaat Koperen Kees.

“Artiestenverloningen komt altijd alle afspraken na, is goed bereikbaar en de communicatie met de medewerkers verloopt altijd snel en plezierig. Het resultaat voor ons is, dat wij de benodigde kennis en expertise op dit gebied niet zelf in huis te hoeven hebben en van Artiestenverloningen alle gevraagde gegevens kant en klaar aangeleverd krijgen. We hebben geen ervaringen met andere bureaus, maar onze ervaring is dat we bij Artiestenverloningen op al onze vragen op het gebied van verloningen een adequaat antwoord krijgen.”
Wouter van Steenbrugge – Prinses Christina Concours