Wij blijven voor je klaarstaan!

Ondanks deze moeilijke tijden zitten wij gewoon voor je klaar! Hoewel het voor ons ook lastige maanden zijn geweest, zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat wij onze dienstverlening voort kunnen zetten. Terwijl de corona nog steeds om zich heen slaat, hebben ook wij hier klappen van gekregen. Even leek het dat we het niet zouden redden, maar door herstructurering van bepaalde zaken kunnen wij toch het hoofd overeind houden.

Veranderingen

Wij hebben besloten om ons geheel te richten op Artiestenverloningen en onze andere bedrijfstak Wittetabelverloningen af te stoten. Deze tak van ons bedrijf had al te lijden onder steeds strenger wordende regelgeving omtrent contracten voor uitzendkrachten, maar met de komst van corona werden de risico’s voor ons echt te groot. Werkzaamheden als lesgeven, regisseren en uitvoeren van technische klussen kunnen we dus helaas niet meer verlonen. Wel blijven wij als vanouds klaarstaan voor alle artiesten, dansers, trainers etc. Heb je vragen hierover? Schroom dan niet om deze aan ons te stellen.

Daarnaast zijn wij genoodzaakt om ons pand in Culemborg te verlaten en qua personeel in te krimpen. Wij werken nu van huis uit en zijn nog steeds even goed bereikbaar per mail en telefoon zoals altijd. Ons nieuwe postadres staat bij onze contactgegevens.

augustus 10th, 2020|

About the Author:

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.