Betrouwbaar, nauwkeurig, klantvriendelijk.

Ik gebruik al vele jaren de diensten van Artiestenverloningen en Wittetabelverloningen voor de administratie van al mijn onregelmatige werk als actrice, inspreekster, regisseuse en vertaling/redigeren. Ik heb voor de structuur van een administratiebureau gekozen om een aantal redenen:

  • om de angst te vermijden van het niet weten hoeveel ik uit mijn schommelende verdiensten moest sparen om de belastingaangifte aan het eind van het financiële jaar te betalen – of omgekeerd, om het vooruit uit te betalen van belasting over geld dat ik nog niet had verdiend;
  • om de financiële zekerheid die geboden is door structureel contributies te maken aan de ziekte- en werkeloosheids-systemen (dit was voor mij als alleenstaande moeder bijzonder belangrijk):
  • om de geruststelling van het hebben van een goed georganiseerd en –geïnformeerde ‘bondgenoot’ in gevallen van problemen met niet- of laat betalende klanten, interacties met belasting- en uitkeringsinstanties etc;
  • en in het algemeen, om het comfort van het weten dat er altijd een vriendelijke, geduldige stem is aan het eind van de lijn als ik twijfels heb of vragen.

Vóor Artiestenverloningen, had ik de diensten van een andere administratiebureau gebruikt, maar ik was ontevreden met hun nauwkeurigheid en hun klantvriendelijkheid.

Uit het diepste van mijn hart, kan ik zeggen dat Artiestenverloningen altijd bovengenoemde behoeftes met efficiëntie en hoffelijkheid heeft vervuld. Ik ben met name onder de indruk van hun bereidheid om dingen voor mij te controleren en om aan mij uit te leggen wat ik (al te vaak) niet begrijp.

Ik kan ze niet hoog genoeg aanbevelen.